En bild sager mer an tusen ord!


Har kommer lite blandade bilder fran dom senaste tva veckorna :) Hall till godo gott folk!



Middag pa Temptations i Palolem :)


Headphonepartyt och varan lilla engelska van! :)


Janna ar snygg som vanligt, noooooot!


Oversvamning i Bangkok, bara traska pa. Blev attackerade av rattor och kackerlackor!


Koh Phangan, lite fortagg innan beachparty!


Joanna forsoker minnas dansskillsen! :)


Julia tror att hon ar natt!


Malin och Annie
:)


Vi och varan fina rosa bucket :)


Systrarna Afzelius gor sig snygga infor fullmoon :D


Vi, coola som vanligt!


SVERIGE!!!!


Teamet! :)


Hela svenska ligan! :)

Efter en regnig Bangkok-vistelse kom vi i torsdags ner till ett annu regnigare Koh Phangan. Dagarna har tillbringats i sangen och kvallarna pa beachpartyn, vi har haft sa galet kul och traffat massa skona manniskor! Iman var tanken att dra vidare till koh tao men det fanns inga batbiljetter kvar, sa vi stannar har en natt till och drar vidare pa tisdag ist!

Ha det bra hemma i snon! :)

Love / J&J

Kerala - Palolem - BANGKOK! :)


Denna veckan har varit minst sagt handelserik, det borjade med att vi i lordags tog nattaget till Cochi, Kerala. Kort beskrivet var denna tagresa det varsta vi varit med om hittills pa denna resa, det slar t.o.m. taltet vi bodde i forsta natten! Och det sager inte lite, haha! Nar vi stod dar pa perrongen och sag det forsenade taget rulla in, med ackliga indier hangandes ut genom fonstrena fick vi lite smatt panik men hade inte sa mycket val utan klev pa taget. Dar inne mottes vi av kolsvarta gangar dar folk lag och sov, massa kryp som hoppade omkring bland vaskorna och mitt bland allt hittade vi till slut vara sangar, eller snarare tva harda plankor, mitt i gangen.

Efter ca 14 timmar var vi antligen framme i Cochin, vi ovelevde natten! :)
Darefter vantades en lang bussresa till Munnar, det var minst sagt en skumpig fard som bara tog oss langre och langre upp i bergen. Nar vi kom fram hade vi tur och hittade ett boende for natten. Dagen efter hyrde vi en Rikshaw (tuk-tuk) som korde oss runt i hela Munnar och visade oss de otroligt vackra teodlingarna och bergen.

Kl. 06.00 morgonen darpa vantade ytterligare en skumpig bussfard ner till Alleppey, dar vi akte ut pa en 22-timmar lang battur, med egen husbat och personal som passade upp pa oss :)

I onsdags tog vi bussen tillbaka till Cochi, for att sedan ta nattaget tillbaks till vart alskade Palolem! Vi har rest i over tva och ett halvt dygn pa fyra dagar, sa lite rehab i Palolem innan Bangkok gjorde susen, nu ar vi fit for fight igen! Shopping here we come! :) (Hur vi nu ska lyckas trycka ner detta i varan redan overfyllda vaskor!! Men ingenting ar omojligt!)

Dessa tre veckor i Indien har varit helt underbara, vi har traffat as goa manniskor, hunnit gora och se allting vi vill och langtar redan efter att fa aka tillbaka hit igen.

Det var egentligen tankt att vi skulle slanga upp massa bilder fran var sista vecka har, men aterigen sa sviker var dator oss! Hahah, sa bilder kommer nar vi fatt tag pa en fungerande :)

Nu ska vi dra oss bort till var alskade restaurang - Dylans och frossa i Chicken Tikka Masala och Cheese garlic Naan och vad pengarna som ar kvar racker till ;) Sen kommer taxin och plockar upp oss for att kora oss till flygplatsen dar vi ska hanga/sova under natten. Kl. 7.25 imorgon lyfter planet som ska ta oss till Bangkok, wohoo! :D

Horde att det forfarande ligger snoflackar kvar i Sverige, kan ni skicka over lite till oss, vi branner snart sonder oss i varmen! Och skicka garna med lite svenskt losgodis ocksa! Tack pa forhand! :)

LOVE / J&J


Bye bye Palolem!


Efter snart en vecka i Palolem ar det ikvall dags att dra vidare ner till Cochi, Kerala. Dar ska vi formodligen mota upp var van vi larde kanna i Anjuna, sa hoppas pa att han ska visa oss godbitarna :)

Dom har senaste dagarna har innehallit mycket!

TORSDAG: Efter en hel dag pa beachen gick vi bort till Sunset Point, satte oss pa en sten och hade en romantisk stund tillsammans, haha! :) Med varsin Kingfisher i handen och till tonerna av Joshua Radin satt vi dar och lyssnade pa vagorna som slog mot klipporna. Vi hade ett sant dar moment nar alla bekymmer kanns sa langt borta och ett totalt lugn infinner sej i bade kropp och sjal! Nar det borjade skymma och vi var ensamma kvar pa klipporna var vi tvungna att ge upp innan det blev allt for morkt.. Sunset Point ligger ute pa en liten udde, sa for att komma ut dit maste man ga genom vattnet. Ditvagen ar helt okej, men sen nar man ska tillbaka har tidvattnet dragit in sa vattnet nar upp till brostet. Med kameran i handen hogt over huvudet och med forsiktiga steg vadade vi in mot stranden igen. Janna gick forst och visade vagen, Julia gick livradd dar bakom och skrek! Hahah :)

Efter den underbara solnedgangen gick vi till ett internetcafe for att betala vara biljetter till Kerala som vi bokat tidigar, vilket visade sej vara lattare sagt an gjort! DET FANNS INGA BILJETTER! Vi fick lite panik for vi ville verkligen aka pa fredagen.. Vi vandrade vidare till ett annat stalle, dar en svensk tjej raggade upp oss (Sofie) och drog med oss till sitt stammis internet-hak :) Dar lovade dom att fixa biljetter tills pa lordagen! Vi vantade, och vantade, och vantade.. Det kom inga biljetter! Killen bakom disken satt och skamtade om att dom snart kommer komma flygandes in genom dorren! Var resa till Kerala kandes vaaaaldigt langt borta! Efter en stund, nar varat hopp borjade forsvinna stannar en moppe utanfor cafeet och kliver in genom dorren.. Med sej i handen har han VARA BILJETTER!!! :D Hahahah! Systemet har ar heelt sjukt, biljetterna kom verkligen inflygandes genom dorren!

Efter allt fixande med biljetterna var vi sjukt trotta och hungriga, sa vi slog folje med Sofie och en annan svensk tjej som vi traffade (Bea) till en restaurang dar vi kakade och forfestade lite. Sen var det dags for Headphone-party! Haha, vilken grej! Man fick hyra horlurar for 400 Rs, man kunde man valja mellan tre olika kanaler med olika slags musik, sen var det bara att shaka loss! :) Hahaha! Nar man tog av sej lurarna var det knapptyst och alla dansade som galningar, sjuukt kul! Vi ramlade in i var bungalow runt fem-tiden pa morgonen, sa vi hann fa nagra timmars somn innan det var dags for stranden igen :)

FREDAG: The swedish crew kakade frulle tillsammans pa Temptations hittade ytterligare en svensk tjej (Sofia) och hennes supergulliga bebis Moby som ar min och Jannas nya alskling! Saaa himla soot! Efter frukost och massa gullande med Moby lunkade vi bort till Patnem beach, jattelugnt och skont utan massa forsaljare! :) Pa kvallen gick vi till Steakhouse dar det visades film. Sjukt dalig service & kass film, men det var mysigt anda :) haha!

LORDAG: Idag har vi stekt pa Palolem hela dagen.. Nu sitter vi pa ett internetcafe och hungrar snart ihjal! Ska kaka natt strax innan vi tar taget inatt :)


Palolem beach :)


Janna visar sina grymma yogakunskaper :) haha!


Vi pa Cola beach! :)


Solnedgang! :)


Varan alskling Moby! :)


Vi vill ta med honom hem!!! :)


Janna drygar sej som vanligt pa Patnem beach :)


Alskade strand!


Varan lilla hydda :)


Viktigt det dar med accessoarer och att se likadana ut :) Haha


Ta hand om er, love / J&J <3



Palolem beach!

Efter en sjukt svettig busstur fran Anjuna kom vi i sondags ner till Palolem beach! Hungriga behovde vi dock inte va pa bussresan, det var bara att stracka ut handen och kopa glass eller mandariner, HAHA! Detta borde Sverige ta efter, hur bra som helst :) Val framme i Palolem beach fick vi tag pa en jattemysig liten bungalow som ligger mitt pa stranden! Dagarna har har innehallit mycket hang pa stranden, vi har traffat massa nya goa manniskor, testat yoga (vi kan fortfarande typ inte ga! haha, instruktoren korde pa som tusan, hur kul som helst :)), kollat pa solnedgangen ute pa sunset point, badat i vagorna och blivit lite mer invalida (Joanna har numera en fin missbildning pa magen) och atit massa god mat!

Idag har vi akt runt med vara nyfunna engelska vanner och utforskat stranderna har omkring. Forst var vi pa Agona beach och solade ett par timmar, sen akte vi vidare till Cola beach som var huuur mysig som helst! Man var tvungen att aka pa en jatteliten, jattestenig och gropig vag for att ta sej ner, sen kom man till en annu mindre krokig guppig vag innan vi var framme, men det var saaaa vart det! Dar kakade vi lite innan det var dags for hemfard!

Nu ikvall ska vi ner pa stranden och ata lite mera, varan passion! hahaha. Maten har ar sa sjuuuukt god och an sa lange har vi klarat oss undan magsjuka, aven det ibland kor till lite i magarna, och varje gang blir vi lika nervosa att vi fatt Dehli-belly! haha :) Vi kan aven tillagga att vi antligen hittat en indisk efterratt som ar saa god! Pineapple fritters with nutella, mmm! yummie yummie in my tummy! :) sa nu ska vi bygga pa bullen pa magen lite! Hahaha!

Sorry for att detta blir ett bildlost inlagg, men datorerna vill inte riktigt sammarbeta med oss, funkar inte att lagga in bilder :/ Det kommer sa fort vi hittar en battre dator! Vi har redan over 1000 bilder, och vi har bara varit har en vecka! haha. sa vi har ett stort utbud iaf ;)

Ta hand om er i kalla Sverige, vi tanker pa er och saknar er (lite :P)!

LOVE / J&J

RSS 2.0