Kerala - Palolem - BANGKOK! :)


Denna veckan har varit minst sagt handelserik, det borjade med att vi i lordags tog nattaget till Cochi, Kerala. Kort beskrivet var denna tagresa det varsta vi varit med om hittills pa denna resa, det slar t.o.m. taltet vi bodde i forsta natten! Och det sager inte lite, haha! Nar vi stod dar pa perrongen och sag det forsenade taget rulla in, med ackliga indier hangandes ut genom fonstrena fick vi lite smatt panik men hade inte sa mycket val utan klev pa taget. Dar inne mottes vi av kolsvarta gangar dar folk lag och sov, massa kryp som hoppade omkring bland vaskorna och mitt bland allt hittade vi till slut vara sangar, eller snarare tva harda plankor, mitt i gangen.

Efter ca 14 timmar var vi antligen framme i Cochin, vi ovelevde natten! :)
Darefter vantades en lang bussresa till Munnar, det var minst sagt en skumpig fard som bara tog oss langre och langre upp i bergen. Nar vi kom fram hade vi tur och hittade ett boende for natten. Dagen efter hyrde vi en Rikshaw (tuk-tuk) som korde oss runt i hela Munnar och visade oss de otroligt vackra teodlingarna och bergen.

Kl. 06.00 morgonen darpa vantade ytterligare en skumpig bussfard ner till Alleppey, dar vi akte ut pa en 22-timmar lang battur, med egen husbat och personal som passade upp pa oss :)

I onsdags tog vi bussen tillbaka till Cochi, for att sedan ta nattaget tillbaks till vart alskade Palolem! Vi har rest i over tva och ett halvt dygn pa fyra dagar, sa lite rehab i Palolem innan Bangkok gjorde susen, nu ar vi fit for fight igen! Shopping here we come! :) (Hur vi nu ska lyckas trycka ner detta i varan redan overfyllda vaskor!! Men ingenting ar omojligt!)

Dessa tre veckor i Indien har varit helt underbara, vi har traffat as goa manniskor, hunnit gora och se allting vi vill och langtar redan efter att fa aka tillbaka hit igen.

Det var egentligen tankt att vi skulle slanga upp massa bilder fran var sista vecka har, men aterigen sa sviker var dator oss! Hahah, sa bilder kommer nar vi fatt tag pa en fungerande :)

Nu ska vi dra oss bort till var alskade restaurang - Dylans och frossa i Chicken Tikka Masala och Cheese garlic Naan och vad pengarna som ar kvar racker till ;) Sen kommer taxin och plockar upp oss for att kora oss till flygplatsen dar vi ska hanga/sova under natten. Kl. 7.25 imorgon lyfter planet som ska ta oss till Bangkok, wohoo! :D

Horde att det forfarande ligger snoflackar kvar i Sverige, kan ni skicka over lite till oss, vi branner snart sonder oss i varmen! Och skicka garna med lite svenskt losgodis ocksa! Tack pa forhand! :)

LOVE / J&J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0