Nu gor vi Malaysia :)


Efter fyra natter har i Langkawi drar vi oss idag vidare osterut mot Perhentian Island for lite snorkling och ev. dyk :) Ryktet sager att vattnet ar kristallklart och stranderna kritvita sa oss lar det inte ga nan nod pa! Har i Langkawi har vi haft det heeelt underbart! Hangt runt med Malin och Annie (gatt ut, druckit kaffe, chillat), atit nudlar for 3.50 RM (typ 7 svenska kronor) minst en gang varje dag, legat pa playan, hittat gott kaffe och munkar, statt emot shopping (sparar oss till Kuala Lumpur) och bara haft det allmant bra!

Slanger upp lite bilder fran utgangen i fredags... :)


Lite forfest pa Annie och Malins veranda :)


Vi tva forsoker poosa lite ;)


Bucketsen hanger med aven till Malaysia :)


Waaaaaah!


Vi fyra och nan random snubbe som smog sig in i bilden! Haha


Janna och Malin :)

Snipp snapp slut, sa var sagan slut for denna gangen :) Efter att ha hangt runt pa Perhentian Island ett tag drar vi till KL for lite shopping, sen ner till Bali.. Har hort att internetet inte ar det snabbaste pa P.I sa kanske inte blir uppdatering pa ett tag!

Ta hand om er <3 LOVE / J&J

Paradiset!


Vi har hittat paradiset, och det ar sanning! Koh lipe - himlen pa jorden :) haha. 

Efter nastan en vecka i Patong bestamde vi oss for att aka till phi-phi :) Eftersom vadret stabiliserats kande vi att vi vagade oss ut till annu en o utan storre risk for fler stormar, haha! Vi hade tre helt underbara dagar dar, traffade ett gang skona stockholmare som vi suttit ihop med sedan dess..

Eftersom dom ocksa skulle till Koh lipe slog vi folje med dom och delade en aslyxig minibuss dar Mr Bean avsnitten langades upp pa rad pa plasma-tvn :) Vi har verkligen haft tva helt underbara dagar har pa Koh lipe, med najs hang, massa sol och paradisstrander!

Haromdagen akte vi ut till en o har bredvid, dar vi hade en hel strand for oss sjalva - LYX, samt en egen djungel dar vi traskade upp pa rad som en skolklass till ett jattefint vattenfall. Och idag var det stek och lang snorklingstur som gallde :) LIFE IS GOOOD!

Lite oplanerade som vi ar, upptackte vi idag att vi bara hade visum tills idag, sa vi maste imorgon aka in till immigrationsverket pa fastlandet for att bota och fa stampel for overstay, haha! Darefter tar vi farjan till Langkawi, Malaysia!



Livet ar inte alltfor komplicerat just nu...


Ganget pa djungeltur :)


Bye bye Thailand, love / J&J


Vi har hittat solen! :)


Sorry for samsta uppdateringen, vi skyller pa oversvamningen pa koh tao som slog ut elektriciteten pa hela on! :)

Nu har vi antligen hittat solen i patong, enda stallet har i thailand som vi kunde ta oss till. bara vatten overallt!

Lite kort sammanfattning om livet pa vart alskade koh tao:
Trots regnet bestamde vi oss for att ta vart efterlangtade dykarcertifikat, och till en borjan gick allt som det skulle.. Natten till mandagen, som var var sista dag pa dykarutbildningen hor vi nagon skrika utanfor var dorr i stormen klockan ett pa natten, da kom en svensk kille fran var dykargrupp upp till oss. Hans rum var fullt av vatten och lera, sa han tog sitt pick och pack och checkade in pa vart rum :) Nar klockan ringde klockan sex pa morgonen, och vi trodde att vi skulle ut och gora vart sista dyk, mottes vi av ett kaos utanfor. Vi overdriver inte nar vi sager att bungalowsen bredvid holl pa att falla ihop, traden lag huller om buller och vattnet var overallt! De kommande tre dagarna spenderade vi utan toa, utan dusch och utan lyse pga att elektriciteten hade slagits ut over hela on. Sa vi fordrev dagarna pa 7eleven, och de fatal fick som var oppna. +2.5 kg var, sa nu har vi lite att ta av om vi skulle bli strandsatta igen!

Pa sjunde dagen kunde vi antligen gora vart sista dyk, och pa attonde dagen kom vi antligen med en bat fran hemska koh tao. Eftersom allt annat ar oversvammat hamnade vi i patong, vilket inte ar helt fel :) vi traffade ett gang skaningar och en stockholmare som vi har bott pa lyxhotell med nu nagra dagar, vilket vi tyckte att vi fortjanade! nu har vi flyttat ner till ett annat stalle, dar vi stannar tills pa fredag iaf :) sen var vi se vart vadret tar oss! tanken ar att aka till malaysia och sen bali, men vi far se :)



Detta var synen vi mottes av efter stormen brytit ut!


Enda dagen vi har en halv nagorlunda fin dag pa koh tao! :)


Varan dykargrupp :) Wohoooo


Janna hade trakigt sa hon byggde en sandskoldpadda! Julia satt fragande bredvid...


Lite hang pa skaningarnas balkong!


Vi stotte pa ett bekant ansikte :) wiiiie, hela jonnet ar har :) haha!

Till vara kara mammor: Var inte oroliga, Anton halsar att han tar hand om oss :)

PUSSSSS / J&J


RSS 2.0