Paradiset!


Vi har hittat paradiset, och det ar sanning! Koh lipe - himlen pa jorden :) haha. 

Efter nastan en vecka i Patong bestamde vi oss for att aka till phi-phi :) Eftersom vadret stabiliserats kande vi att vi vagade oss ut till annu en o utan storre risk for fler stormar, haha! Vi hade tre helt underbara dagar dar, traffade ett gang skona stockholmare som vi suttit ihop med sedan dess..

Eftersom dom ocksa skulle till Koh lipe slog vi folje med dom och delade en aslyxig minibuss dar Mr Bean avsnitten langades upp pa rad pa plasma-tvn :) Vi har verkligen haft tva helt underbara dagar har pa Koh lipe, med najs hang, massa sol och paradisstrander!

Haromdagen akte vi ut till en o har bredvid, dar vi hade en hel strand for oss sjalva - LYX, samt en egen djungel dar vi traskade upp pa rad som en skolklass till ett jattefint vattenfall. Och idag var det stek och lang snorklingstur som gallde :) LIFE IS GOOOD!

Lite oplanerade som vi ar, upptackte vi idag att vi bara hade visum tills idag, sa vi maste imorgon aka in till immigrationsverket pa fastlandet for att bota och fa stampel for overstay, haha! Darefter tar vi farjan till Langkawi, Malaysia!



Livet ar inte alltfor komplicerat just nu...


Ganget pa djungeltur :)


Bye bye Thailand, love / J&J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0