Det ar bara att tuta och koooora! Hahaha ;D


Har hander det sa mycket hela tiden, sa lite svart att komma ihag allt som vi upplevt de senaste dagarna, men vi ska forsoka dra oss till minne ;)

VI OVERLEVDE NATTEN I TALTET!!! Nu kan vi klara vad som helst :) HAHA! Hursomhelst har vi ett jattebra boende nu, dar vi lart kanna en kille som jobbar dar som vi hangt med massa dom senaste dagarna :) Bra att ha en liten personlig guide som tipsar om dom bra stallena ;)

ONSDAG: Tillbringades pa stranden har i Anjuna, vara likbleka kroppar skrek efter sol! :) Pa eftermiddagen gick vi lite langre bort pa stranden till Anjuna Flea Market, sen at vi mysig kvallsmat pa stranden :)

TORSDAG: Vi bestamde oss for att ga till Vagator beach som ligger ca. 3km harifran, for att fa se natt annat. Efter bara 300 meter gick Joannas flip-flop sonder sa hon fick ga pa den glodheta asfalten anda till Vagator, haha! Pa kvallen akte vi till Baga beach pa beachparty med varan bundis fran hotellet.

FREDAG: Da vi kom hem typ klockan fem pa morgonen tog vi lite sovmorgon och gick ner till Anjuna beach framat formiddagen. Det var en minst sagt handelserik dag pa stranden :) Vi slocknade bada tva ganska snabbt och nar Janna vaknar till och ska vanda pa sej har hon en ko ca. 5 cm fran nyllet! HAHAH! Bada flyger upp i panik och kossan tar nojt varan goda vattenmelon och gluffsar i sej! Vi blev INTE GLADA! Korna var inte riktigt pa var sida denna dag, lite senare nar Julia forsoker skaka ur sin sarong for att fa bort all sand kommer plotsligt en ko springandes bakifran och stangar henne i rumpan! HAHAHAH! The cows went bananas! Detta kan man val beskriva som en helt vanlig dag pa Anjuna beach :)

Pa kvallen tankte vi ha en lugn kvall nar en kille plotsligt knackar pa var dorr och har ett bud till Joanna och Julia! haha. Det var hotellkillens kompis kompis som bjod in oss pa ett beachparty i Baga, vi var egentligen sjukt otaggade men bestamde oss tillslut for att hanga med anda! Vilket slutade med att vi kom hem ca klockan sex i morse! Alarmet stalldes pa 8.30 eftersom vi skulle hyra moppe och aka till Arambol beach!

LORDAG: Nar alarmet ringde var vi heeeeelt doda men efter manga snoozeningar tog vi oss till slut upp :) Vi hyrde en vespa - for forsta gangen i vart liv skulle vi kora moped, i Indien, bland galna forare! haha :) Vilket gick sjukt bra, och vi kom tryggt och sakert fram till Arambol beach som var en jattejattelang fin strand med massa mysiga sma hyddor man kunde bo i langs stranden, harliga restauranger uppe pa klipporna och lite langre bort lag en sotvattensjo som en liten oas! Ikvall ska vi ta var moppe och aka till Ingo's nightmarket har i Anjuna :) Sa nu ska vi ga hem och ta pa oss vara nyinkopta haremsbyxor (eller alibabas som dom kallas har!) och en sladdrig t-shirt sa vi passar in har bland hippiesarna! :)

Imorgon gar bussen mot Palolem, vi far val se hur de indiska bussarna fungerar, och efter att ha sett hur dom ser ut har vi val inte direkt jattehoga forvantningar! :P

Hoppas ni har det bra i kalla Sverige, vi har det saaaa UNDERBART! LOVE INDIA <3

Puss&kram / Julle & Joo :)


Uppdatering: bilder! For hungriga for att skriva!! haha :)


Har kommer nagra bilder fran dom senaste dagarna! Sorry, men blir ingen uppdatering i text, far blir imorgon istallet!!! Magen kurrar och datorn ar for seeeeeeg!!! :D



Fulast vinner! HAHA! Vi pa Arlanda, ready to goooo! :D


En vanlig syn pa stranden, en frukttant och MASSA kossor! :D


Vi ar heeeelt foralskade i de indiska barnen! saaaa sota!!!


En liten strandpromenad :)


FREEDOM!!! :D

Hoppas allt ar bra hemma, har hander det nya saker hela tiden, vi har det sa galet bra!!!! :D

LOVE / Julle & Joo :)


Vi är framme, vi lever, men vi bor i ett tält!!! :)


Efter ett dygns resande är vi äntligen framme och vi sitter här i shorts och linne i ett varmt och skönt Goa :) Detta dygnet har varit minst sagt händelserikt, vi började vår resa från Arlanda och tog oss till London.. Så långt är allt frid och fröjd, vi somnade båda två på planet! I London började vi förbereda oss på vår långa flygresa som skulle ta oss till Goa, Indien (med mellanlandning i Bombay)

Och resan till Bombay kan bara beskrivas med fyra ord: KINGFISHER IS THE SHIT! Världens goaste plan, tänk er champangebar á la Sex and the city (när dom åker till Abu Dhabi) i första klass, synd bara att vi var tvungna att fortsätta bakåt i planet till vanliga Svensson-klassen! Dock var det den lyxigaste Svensson-klassen vi någonsin skådat, när vi båda två kunde luta oss tillbaka med en mysig kudde och filt med varsin egen fjärrkontroll till varsin egen tv trodde vi inte det kunde bli mycket bättre! Då kommer dom söta små flygvärdinnorna med ett litet resekit innehållande: sovbindel, öronproppar, sovsockar, minitandborste och tandkräm, samt ett par grymma hörlurar :) Därefter fortsatte det med gratis välkomstdrick som vi fritt fick välja från menyn, glasen fylldes sedan på med valfri dryck under hela flighten. Vi var som två små barn på julafton, och skulle ta kort på allting som serverades i sann turist-anda! :) Då vi fick välja mellan två olika tre-rätters väljer vi självklart den indiska varianten, då vi ville komma in i rätta Indien-moodet, detta visade sig dock vara ett stooort misstag, vi är alldeles för klena för den indiska hettan! haha. Flighten avslutades med jättegod frukost innan vi landade i ett soligt Bombay!

Flygplatsen i Bombay var ett stort skämt!!! Med små vagnar från 90-talet transporterades våra väskor ut till flygplanet och vi var minst sagt osäkra på om vi någonsin skulle få se dom igen! Efter en lite försenad flight slocknade vi återigen på planet som tog oss ner till vår slutdestionation, GOA!!! Julias väska stinker tack vare en läckande aceton-flaska, som klant-Julle tog med sig, men vi luktar nog fortfarande godare än de flesta här! Haha :)

På flygplatsen i Goa raggade vi upp en taxichaufför som skulle köra oss till vårt hostel.. Denne taxichaufför visade sig vara allt annat än vettig och vi började fundera på om han köpt sitt körkort! haha. Efter många tajta omkörningar och hjärtklappningar hos oss i baksätet kom vi fram till Anjuna där vi skulle bo.

VÅRT BOENDE ÄR ETT TÄLT/SKJUL som består av lite ihopspikade plankor, en presenning och en dörr som inte går att stänga. Myggorna som surrar runt det trasiga myggnätet och hundarna som springer utanför vår vidöppna dörr får vi nog bara se som ett plus :) Efter bara några minuter möttes våra blickar som bara uttryckte en sak: PANIIIIK! Vi måste härifrån! Vi är inte kräsna av oss, men att inte ens kunna stänga och kunna ha våra saker i ett stängt rum det klarar vi bara inte av! Hursomhelst hittade vi en garderob att låsa in våra saker i, och har beslutat oss för att ha tillbringa en natt där; vi kallar det uppesittarnatten! Men varandras stöd, en i-pod med lite lugnande musik och en kortlek ska vi försöka överleva!

Ikväll var vi och åt på ett jättesoft ställe med en ute-bio, där hittade vi en jättetrevlig servitör som vi förklarade vårt läge för, han visade oss ett rum som kanske i vanliga fall inte hade sett mycket ut för världen, men jämfört med vårt tält är detta slottet och vi är drottningarna i det :) Så där checkar vi in imorgonbitti kl. 8 vår att sedan fortsätta vår upptäcksfärd här i Anjuna, Goa. Första stopp: THE BEACH! Andra stopp: Anjuna Flea Market! Tredje stop: dit dagen för oss!

Allting är bra med oss, under detta dygnet har vi kännt alltifrån total lycka till total panik och skräck! Vi börjar sakta men säkert komma in i detta hippie-lugnet så imorgon måste vi köpa haremsbyxor! :)

Ta hand om er därhemma, vi lever livet! :)

LOVE FROM INDIA! Puss&kram Joanna & Julia :)

Sista natten med gänget och sista dygnet i Svedala på ett tag! :)


Igår var det avskedsfest hemma hos mej med sköna babes, gött häng å myyyyyyyycket prat! När man trycker in 20 brudar som alla gillar att tjöta ganska mycket i ett och samma rum, så blir ljudnivån hyfsat hög! HAHA! Me like :) Tack alla fina för att ni kom, och tack för dom fina presenterna! Kommer komma till användning på resan!

Efter förfesten tog vi tåget in till stan och gick till Sliver, sjukt mycket folk, SJUKT BRA KVÄLL!!!

Idag är det dan före dopparedan, imån drar viiiiiiiii! :D Så denna dag kommer mest bestå utav packning och pill med det sista inför avresa!

Ska försöka uppdatera så fort som möjligt när vi kommit ner till Goa, beror på när vi får tag i en dator! Och första dagen kommer vi bara solasolasola! Haha, får väl försöka ta en liten paus från stranden och slänga in ett litet inlägg så ni vet att vi lever :P

Var ute och gick innan idag, måste säga att Sverige ändå visar upp sin bästa sida, strålande sol och ett par minusgrader! Inte helt fel :) Men snart ligger vi och steker i ett 35-gradigt Goa, yihaa!

Ta hand om er! HÖRS SNART!! ;D

Lite bilder från gårdagen:


Min respartner fixar lite :P <3


BRUUUUUDAR!!! ;)


Fina flickor :) Sara och Junis!


Rosanna, Alexandra, Louise, Evelina! :) Sötnosar!


Finingarna Driola & Louise :)


En neger och två blekfisar! :P MINA FINA <3


Jag & Madde gillar grönsaker :P hahaha! <3


Joanna, jag & Malin :)


Snyggingar i köket: Emmser och Evve :)


Emma och Mathilda är på G :)


Våran fina present som vi fick av Johanna, Rosanna och Alexandra! :)
Tack ännu en gång!!! Ni är bäst! Kommer sakna er <3<3<3


Min fina present från mina näbbisar! Tack brudar! :) Sååå söta är ni!!! <3

TACK ALLA FÖR ATT NI KOM OCH GJORDE VÅRAN KVÄLL SÅÅÅÅÅ HIMLA BRA!!! KOMMER SAKNA ER MASSOR<3

Välkomna in i värmen! :) 4 DAGAR KVAR!!!


Julia här som knapprar på tangentbordet! :) Nu är det bara fyra ynka små dagar kvar tills det bär av. Fyra dagar kvar till livets resa. Det är inte utan att paniken börjar smyga sej på, resfebern gör sej kännbar. Men jag vet att vi kommer få tre (minst!) underbara månader, tre månader utan stress, utan några som helst måsten! Underbara månader fyllda av äventyr ligger framför oss, och jag kunde inte längtat mer! Just nu känns livet lekande lätt, en resa där klockan inte har någon betydelse väntar och det känns L O V E L Y ! Snart lämnar vi västvärlden för att falla in i Asien-lunken :) Denna vecka har varit fylld med fix å trix, men nu börjar de flesta bitar falla på plats i alla fall! Det gör ju inte så mycket att vi får stressa lite nu, vi hinner ju vila upp oss, haha :P Stackars Janna jobbar fortfarande, medans jag glider runt å småfixar lite! Har en del kvar att fixa, ska försöka hinna med det imån :) För sen på lördag blir det avskedsfest med skööna brudar, sen på söndag hoppas jag att jag har fixat allt så jag bara kan pilla lite med det allra sista (typ slänga ner tandborsten i väskan :P). För sen på måndag bär det av! Kl. 15.05 sitter vi på planet som ska ta oss till Goa, Indien där vår resa har sitt startskott! Sen kan det gå hur som helst, haha. Ni som känner oss vet att vi inte har alla hästar hemma nån av oss, så vi får väl försöka komplettera varandra så gott det går! Jag är dokumentförvaltaren och Janna är kartläsare och guide! :) BRA TEAM!

Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt under resan, men alla vet ju att datorerna på internetcaféer brukar vara från 1998 och inte snabba så det stör direkt, haha! Men vad gör det, vi har ju all tid i världen. Hoppas ni vill följa med på våra knasigheter, ses till sommaren igen när vi är bruna och snygga!

Enjoy! ;)



Pack-kaos hemma hos mej idag!



Mitt "lilla" reseapotek! Haha, vi är förberedda på alla möjliga sjukdomar och åkommor :P



Viktigt det där med solglasögon ;)


GE MEJ INDIEN NU SÅ JAG KAN TRIPPA RUNT I EN SOMMARKLÄNNING BARFOTA I SANDEN!



RSS 2.0