Vi är framme, vi lever, men vi bor i ett tält!!! :)


Efter ett dygns resande är vi äntligen framme och vi sitter här i shorts och linne i ett varmt och skönt Goa :) Detta dygnet har varit minst sagt händelserikt, vi började vår resa från Arlanda och tog oss till London.. Så långt är allt frid och fröjd, vi somnade båda två på planet! I London började vi förbereda oss på vår långa flygresa som skulle ta oss till Goa, Indien (med mellanlandning i Bombay)

Och resan till Bombay kan bara beskrivas med fyra ord: KINGFISHER IS THE SHIT! Världens goaste plan, tänk er champangebar á la Sex and the city (när dom åker till Abu Dhabi) i första klass, synd bara att vi var tvungna att fortsätta bakåt i planet till vanliga Svensson-klassen! Dock var det den lyxigaste Svensson-klassen vi någonsin skådat, när vi båda två kunde luta oss tillbaka med en mysig kudde och filt med varsin egen fjärrkontroll till varsin egen tv trodde vi inte det kunde bli mycket bättre! Då kommer dom söta små flygvärdinnorna med ett litet resekit innehållande: sovbindel, öronproppar, sovsockar, minitandborste och tandkräm, samt ett par grymma hörlurar :) Därefter fortsatte det med gratis välkomstdrick som vi fritt fick välja från menyn, glasen fylldes sedan på med valfri dryck under hela flighten. Vi var som två små barn på julafton, och skulle ta kort på allting som serverades i sann turist-anda! :) Då vi fick välja mellan två olika tre-rätters väljer vi självklart den indiska varianten, då vi ville komma in i rätta Indien-moodet, detta visade sig dock vara ett stooort misstag, vi är alldeles för klena för den indiska hettan! haha. Flighten avslutades med jättegod frukost innan vi landade i ett soligt Bombay!

Flygplatsen i Bombay var ett stort skämt!!! Med små vagnar från 90-talet transporterades våra väskor ut till flygplanet och vi var minst sagt osäkra på om vi någonsin skulle få se dom igen! Efter en lite försenad flight slocknade vi återigen på planet som tog oss ner till vår slutdestionation, GOA!!! Julias väska stinker tack vare en läckande aceton-flaska, som klant-Julle tog med sig, men vi luktar nog fortfarande godare än de flesta här! Haha :)

På flygplatsen i Goa raggade vi upp en taxichaufför som skulle köra oss till vårt hostel.. Denne taxichaufför visade sig vara allt annat än vettig och vi började fundera på om han köpt sitt körkort! haha. Efter många tajta omkörningar och hjärtklappningar hos oss i baksätet kom vi fram till Anjuna där vi skulle bo.

VÅRT BOENDE ÄR ETT TÄLT/SKJUL som består av lite ihopspikade plankor, en presenning och en dörr som inte går att stänga. Myggorna som surrar runt det trasiga myggnätet och hundarna som springer utanför vår vidöppna dörr får vi nog bara se som ett plus :) Efter bara några minuter möttes våra blickar som bara uttryckte en sak: PANIIIIK! Vi måste härifrån! Vi är inte kräsna av oss, men att inte ens kunna stänga och kunna ha våra saker i ett stängt rum det klarar vi bara inte av! Hursomhelst hittade vi en garderob att låsa in våra saker i, och har beslutat oss för att ha tillbringa en natt där; vi kallar det uppesittarnatten! Men varandras stöd, en i-pod med lite lugnande musik och en kortlek ska vi försöka överleva!

Ikväll var vi och åt på ett jättesoft ställe med en ute-bio, där hittade vi en jättetrevlig servitör som vi förklarade vårt läge för, han visade oss ett rum som kanske i vanliga fall inte hade sett mycket ut för världen, men jämfört med vårt tält är detta slottet och vi är drottningarna i det :) Så där checkar vi in imorgonbitti kl. 8 vår att sedan fortsätta vår upptäcksfärd här i Anjuna, Goa. Första stopp: THE BEACH! Andra stopp: Anjuna Flea Market! Tredje stop: dit dagen för oss!

Allting är bra med oss, under detta dygnet har vi kännt alltifrån total lycka till total panik och skräck! Vi börjar sakta men säkert komma in i detta hippie-lugnet så imorgon måste vi köpa haremsbyxor! :)

Ta hand om er därhemma, vi lever livet! :)

LOVE FROM INDIA! Puss&kram Joanna & Julia :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad skönt att höra att ni är framme och att allt har gått bra! Fan vad nice med lyxflyg! ;) Hälsa sol och värme från mig :)

2011-02-22 @ 20:11:10
URL: http://emmamelin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhhh gumman min va skönt att ni är frame ordentligt. Lova mig att ni är rädda om er och att ni tar hand om er :) det är så tomt, tomt, tomt utan dig. Kommer längt ihjäl mig efter

Min jullan ;) älskar dig. Ha det bäst och sola än massa åt mig med ;) pusssss

2011-02-22 @ 21:42:08
URL: http://johannaholmer.blogg.se/
Postat av: Louise

Härligt att höra att ni är framme tjejer!! Ert "tält" gjorde min kväll ;)ha nu så galet kul! Say hi to India :D Pussss!

2011-02-23 @ 00:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0