Bye bye Palolem!


Efter snart en vecka i Palolem ar det ikvall dags att dra vidare ner till Cochi, Kerala. Dar ska vi formodligen mota upp var van vi larde kanna i Anjuna, sa hoppas pa att han ska visa oss godbitarna :)

Dom har senaste dagarna har innehallit mycket!

TORSDAG: Efter en hel dag pa beachen gick vi bort till Sunset Point, satte oss pa en sten och hade en romantisk stund tillsammans, haha! :) Med varsin Kingfisher i handen och till tonerna av Joshua Radin satt vi dar och lyssnade pa vagorna som slog mot klipporna. Vi hade ett sant dar moment nar alla bekymmer kanns sa langt borta och ett totalt lugn infinner sej i bade kropp och sjal! Nar det borjade skymma och vi var ensamma kvar pa klipporna var vi tvungna att ge upp innan det blev allt for morkt.. Sunset Point ligger ute pa en liten udde, sa for att komma ut dit maste man ga genom vattnet. Ditvagen ar helt okej, men sen nar man ska tillbaka har tidvattnet dragit in sa vattnet nar upp till brostet. Med kameran i handen hogt over huvudet och med forsiktiga steg vadade vi in mot stranden igen. Janna gick forst och visade vagen, Julia gick livradd dar bakom och skrek! Hahah :)

Efter den underbara solnedgangen gick vi till ett internetcafe for att betala vara biljetter till Kerala som vi bokat tidigar, vilket visade sej vara lattare sagt an gjort! DET FANNS INGA BILJETTER! Vi fick lite panik for vi ville verkligen aka pa fredagen.. Vi vandrade vidare till ett annat stalle, dar en svensk tjej raggade upp oss (Sofie) och drog med oss till sitt stammis internet-hak :) Dar lovade dom att fixa biljetter tills pa lordagen! Vi vantade, och vantade, och vantade.. Det kom inga biljetter! Killen bakom disken satt och skamtade om att dom snart kommer komma flygandes in genom dorren! Var resa till Kerala kandes vaaaaldigt langt borta! Efter en stund, nar varat hopp borjade forsvinna stannar en moppe utanfor cafeet och kliver in genom dorren.. Med sej i handen har han VARA BILJETTER!!! :D Hahahah! Systemet har ar heelt sjukt, biljetterna kom verkligen inflygandes genom dorren!

Efter allt fixande med biljetterna var vi sjukt trotta och hungriga, sa vi slog folje med Sofie och en annan svensk tjej som vi traffade (Bea) till en restaurang dar vi kakade och forfestade lite. Sen var det dags for Headphone-party! Haha, vilken grej! Man fick hyra horlurar for 400 Rs, man kunde man valja mellan tre olika kanaler med olika slags musik, sen var det bara att shaka loss! :) Hahaha! Nar man tog av sej lurarna var det knapptyst och alla dansade som galningar, sjuukt kul! Vi ramlade in i var bungalow runt fem-tiden pa morgonen, sa vi hann fa nagra timmars somn innan det var dags for stranden igen :)

FREDAG: The swedish crew kakade frulle tillsammans pa Temptations hittade ytterligare en svensk tjej (Sofia) och hennes supergulliga bebis Moby som ar min och Jannas nya alskling! Saaa himla soot! Efter frukost och massa gullande med Moby lunkade vi bort till Patnem beach, jattelugnt och skont utan massa forsaljare! :) Pa kvallen gick vi till Steakhouse dar det visades film. Sjukt dalig service & kass film, men det var mysigt anda :) haha!

LORDAG: Idag har vi stekt pa Palolem hela dagen.. Nu sitter vi pa ett internetcafe och hungrar snart ihjal! Ska kaka natt strax innan vi tar taget inatt :)


Palolem beach :)


Janna visar sina grymma yogakunskaper :) haha!


Vi pa Cola beach! :)


Solnedgang! :)


Varan alskling Moby! :)


Vi vill ta med honom hem!!! :)


Janna drygar sej som vanligt pa Patnem beach :)


Alskade strand!


Varan lilla hydda :)


Viktigt det dar med accessoarer och att se likadana ut :) Haha


Ta hand om er, love / J&J <3



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej små flickor



Vilka är de där engelska pojkarna? Behöver födelsedata, namn bild etc. Kul att höra ni mår bra och har kul, var rädda om er bara, och försiktiga när ni festar.



Kram

Henric

2011-03-07 @ 09:08:44
Postat av: elina

ooh allt låter hur bra som helst. och seriöst, ta med den där bebisen hem. SJUKT söt! saknar dig<3

2011-03-07 @ 19:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0