Palolem beach!

Efter en sjukt svettig busstur fran Anjuna kom vi i sondags ner till Palolem beach! Hungriga behovde vi dock inte va pa bussresan, det var bara att stracka ut handen och kopa glass eller mandariner, HAHA! Detta borde Sverige ta efter, hur bra som helst :) Val framme i Palolem beach fick vi tag pa en jattemysig liten bungalow som ligger mitt pa stranden! Dagarna har har innehallit mycket hang pa stranden, vi har traffat massa nya goa manniskor, testat yoga (vi kan fortfarande typ inte ga! haha, instruktoren korde pa som tusan, hur kul som helst :)), kollat pa solnedgangen ute pa sunset point, badat i vagorna och blivit lite mer invalida (Joanna har numera en fin missbildning pa magen) och atit massa god mat!

Idag har vi akt runt med vara nyfunna engelska vanner och utforskat stranderna har omkring. Forst var vi pa Agona beach och solade ett par timmar, sen akte vi vidare till Cola beach som var huuur mysig som helst! Man var tvungen att aka pa en jatteliten, jattestenig och gropig vag for att ta sej ner, sen kom man till en annu mindre krokig guppig vag innan vi var framme, men det var saaaa vart det! Dar kakade vi lite innan det var dags for hemfard!

Nu ikvall ska vi ner pa stranden och ata lite mera, varan passion! hahaha. Maten har ar sa sjuuuukt god och an sa lange har vi klarat oss undan magsjuka, aven det ibland kor till lite i magarna, och varje gang blir vi lika nervosa att vi fatt Dehli-belly! haha :) Vi kan aven tillagga att vi antligen hittat en indisk efterratt som ar saa god! Pineapple fritters with nutella, mmm! yummie yummie in my tummy! :) sa nu ska vi bygga pa bullen pa magen lite! Hahaha!

Sorry for att detta blir ett bildlost inlagg, men datorerna vill inte riktigt sammarbeta med oss, funkar inte att lagga in bilder :/ Det kommer sa fort vi hittar en battre dator! Vi har redan over 1000 bilder, och vi har bara varit har en vecka! haha. sa vi har ett stort utbud iaf ;)

Ta hand om er i kalla Sverige, vi tanker pa er och saknar er (lite :P)!

LOVE / J&J

Kommentarer
Postat av: Ninna

Hej på er!

Härligt att höra att ni har det så bra. Men ta det nu lugnt när ni badar och kör försiktigt.

Kramar i massor

2011-03-02 @ 18:58:42
Postat av: Louise

Åh vad det låter uuuuuuunderbart!! Vi får ta en helkväll när ni är hemma i sommar så ni kan visa alla bilder :D Sola lite åt mig med ;) PUSS

2011-03-03 @ 00:18:00
Postat av: Nellie

Heeej!<3 vad skönt att ni har det så bra Julia :)) det är jätte roligt att läsa er blogg. Ta hand om dig och ta det lugnt med kossorna massa kramar Nellie

2011-03-09 @ 20:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0