Bali Bali Bali!!!!!

Okej vi ar samst vi vet but we blame it on kuta beah:P Skamt asido...

Sen senast har vi tillbringant nagra lugna fina dagar pa Perhentian Island och nagra hektiska dagar i Kuala lumpur i Malaysia.
Pa perhentian snorklade vi med en havsskoldpadda och ca 10 hajar, helt underbart vackert och haftigt! Darefter shoppade vi loss i Kuala Lumpur och tog flyget over till Bali!!
Redan pa flygplasten traffade vi tva goa svenska tjejer som vi hanger med och sen dess har vi bara blivit fler och fler.. Dagarna spenderas pa stranden med ganget och alla locals, dar vi dricker arrack och ater konstiga chips, haha. Kvallarna tillbringas med lite gott hang, sang och trummande pa cowbar (After a couple of drinks in the Cowbar - everything is possible, haha), och massa bintang :) Haromdagen drog vi pa utflykt med mopparna och ganget, till massa harliga strander. Utflykten tog dock lite langre tid an planerat, da vi lyckades komma bort fran varandra hela tiden, samt fick soppatorsk i en uppforsbacke, haha.

Iman eller pa onsdag drar vi till gili - om vi orkar.. vi kanner att vi borde forsoka hinna med natt mer dyk och lite snorkling, och inte bara hanga hela tiden. men har man kommit in i lunken sa har man... haha. Surfning star ocksa pa schemat, nar vi samlat kraft nog! Hursom helst, vi alskar verkligen detta stallet, och livet ar underbart!

Fredag den 13 landar vi (forhoppningsvis!) pa Arlanda, da ska vi ata massa svenskt losgodis (mamma och pappa - glom inte det / Joanna). Da tar var underbara resa slut och hur mycket vi en forsoker ar det svart att forsta hur vi ska lyckas anpassa oss till vardagen hemma igen och slappa detta harliga liv vi lever just nu...

Men vi saknar er dar hemma och de ska bli sa kul att krama om er igen!!!

Ta hand om er sa ses vi nast nasta helg, galet!

Lite bilder fran dom senaste veckorna :)


Perhentian, saaa fint :)


Julia pa upptacksfard! haha


Stekarn ar i farten :P


Varan lyxsvit med varaner utanfor dorren :)


Chinatown, kuala lumpur!


Vi tva pa var lilla veranda har pa kuta beach


Janna smyger runt med chipset i hogsta hugg! hahaha


Jennifer och Soffan forsoker se coola ut med bradan :)


Janna bartender blandar arrak till hela ganget :)


Seafood buffe, helt galet gott! :)


Love J&J



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0